Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu

Vizyon: Temel demokratik değerlerle donanmış Bireysel farklılıkları ne olursa olsun; Araştırma, Sorgulama Eleştirel düşünme, problem çözme Karar verme becerileri gelişmiş;Yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen İyi bir yuttaş olabilmek için gerekli temel becerileri ve davranışları kazanmış ,ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazır, Kendini ifade edebilen, Araştıran, Sorgulayan, Eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2012 Yılı SBS Sınav Sonuçlarına Göre: Fen Lisesi:8 Anadolu Öğretmen Lisesi:8 Anadolu Lisesi:38 Sağlık Meslek Lissesi:6 Anadolu İmamhatip Lisesi:11 Anadolu Kız Meslek Lisesi:4 Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi:7 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi:7 Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi:1 Anadolu Ticaret Meslek Lisesi:1 TOPLAM:91 FUTSAL Yıldız Erkekler Futbol Takımımız Trabzon´da yapılan Grup Müsabakalarında Grup 1.si olmuştur.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: